Nu är det bara en dag kvar att jobba innan det är dags för helg. Så himla skönt det ska bli, det måste jag säga, Dessutom verkar det som att det ska bli fint väder och det gör knappast saken sämre.

Blir det fint väder i helgen så tar jag mina barn på ett äventyr i skogen. Jag packar något gott att äta och sedan stannar vi ute tills vi inte vill vara ute längre. Kanske tar vi med oss något roligt att sysselsätta oss med. Min son har bland annat en verktygslåda som han brukar använda på döda träd, det finns det gott om i skogen.

Hoppas ni det blir fint väder i helgen!

 1. 4 Responses to “Vad ska ni hitta på i helgen?”

 2. Det skulle vara trevligt om solen vill skina i helgen!

  By Mirja Strömberg on Mar 7, 2014

 3. Jag känner på mig att det kommer bli fint väder!

  By Riyadh_Jeppsson_47 on Mar 10, 2014

 4. Fast det finns ändå inga garantier. Hoppas är det enda man kan göra.

  By Johanna Lindström on Mar 14, 2014

 5. Nu blir jag sugen på att ha picknick. Hoppas det blir fint!

  By Tove on Mar 16, 2014

Post a Comment