Archive for februari, 2013

Feb

Ny vagn

Posted in Vagn | No Comments

Jag måste ha en ny vagn till min son, men det finns så många olika modeler att välja mellan. Så av den anledningen så gick jag ut på nätet för att söka mer information, och jag hittade mycket riktigt all den information jag behövde på denna hemsidan.

Jag blev väldigt nöjd med min vagn, så jag kan verkligen rekommendera andra att gå in på denna hemsidan för att få mer information. Jag skulle även behöva nya kläder och även detta hittade jag på nätet.

Feb

Söta när de är små är ju en sak man brukar säga om barn och djurens ungar men alla växer ju upp. Dock menar jag ju inte att ens egna barn kommer sluta vara söta men man kan ju tänka sig att det inte är samma sak sen. De ändras och börjar bråka och sätta sig på tvären med mera.

De är ju snälla att ha att göra med som små bara de inte skriker och gråter så klart som jag vet vissa inte tål. Men de är ju barn och barn hörs!

Då är snart den här dagen avklarad också. Det har varit lite grått och trist idag, och jag har varit trött hela dagen. Det är skönt att vi snart får vår och sommar igen. Det är ju faktiskt inte så långt kvar egentligen när man tänker efter.

Åh, vad jag ser framemot det. Det ska bli så härligt med mer ljus och lite sol igen. Det märks ju faktiskt att det är lite ljusare ute på morgonen nu, och även på eftermiddagarna. Vi går mot ljusare tider helt enkelt, och det känns bra tycker jag.