Archive for januari, 2013

Nu är det dags att fixa lite frukost till oss alla här hemma. Vi brukar alltid försöka äta tillsammans på morgonen, det tycker jag är viktigt.

Idag blir det pannkakor med sylt och grädde till frukost. Barnen älskar detta, och vi brukar ha det flera gånger i veckan.

Själv ska jag ta mig en stor kopp kaffe och bara försöka vakna till lite mer. Så trött!!

Nu så gäller det att få ihop alla inför skolan och allt, det är inte så lätt alla gånger ska jag säga! Först och främst så är det frukost som gäller, jag har tänkt att jag ska försöka ställa fram allt så att det bara är för alla att ta.

För jag tycker ändå att det är viktigt att man ser till att äta frukost ihop på morgonen, det gör så mycket för sammanhållningen i familjen. Så kan man få prata om det som man har tänkt på, eller drömt om, på natten. Det vet jag att barnen tycker om.

Jan

När det kommer till en förälder och ett barn så vet man att som förälder så har man ju ett så stort ansvar gentemot sitt barn för att det kommer att ta efter mycket av det som man gör.

Och jag vet också att massor av de saker som jag såg min mamma göra som jag inte ville ta efter, just det har jag tagit efter av någon anledning!

Jag kan inte hjälpa det, tankarna sitter fortfarande kvar i huvudet. Jag hade pratat med min bästa vän om hennes problem. Jag hoppas att hon tar mitt råd och ser till att skaffa en barnvakt Stockholm. Det skulle underlätta så oerhört mycket och hon och sin man skulle kunna fokusera på förhållandet.

Det tog ganska så hårt på förhållandet när dom fick barn. Jag vet ju att det kan vara krävande men det blir mycket bättre sen.