Archive for december, 2012

Helt sanslöst vad det ska vara dyrt med en barnvagn, jag kan bara häpnas varje gång någon köper en barnvagn ju! Men det är ju så att man kan använda den länge ju så det är ju inte bara en slit och släng sak.

Men om man inte får mer barn så kan man sälja den rätt dyrt om man har en kvalitévagn och det är ju rätt så bra att man kan göra, men ändå! Att hitta en ny vagn för nästan 10 tusen är för dyrt tycker då jag.

Den som vi hittade var inte så dyr, och det var ju ett tag sen nu men jag tror att den gick på kanske 3000:- och det var helt okej tyckte vi, men ändå rätt så dyrt, de ska ju bara ligga i den!

20
Dec

Jag läste i tidningen igår att det redan idag är ganska så många skolor som har påbörjat till liv, medan många får vänta till imorgon. Det gör ingenting, jag tycker att mycket hänger på hur man förälder sporrar barnen till att vänta.

För jag hoppas att alla här har lite planer för barnen, för som barn så vet vi alla att man verkligen ser fram emot loven! Att man ska få ha det riktigt roligt, varpå det självklart inkluderar att få åka pulka.

Så mitt förslag är att man har lite idéer på lager på vad man ska göra.

Jag brukar se till att ge mina barn presenter ofta eftersom jag gillar att ge bort presenter och jag tycker att det är roligt att göra det, så jag ser till att de kan få det ofta och att de kan ha roligt med det också.

Många är så begränsade till jul eller annan högtid som man ska ge saker och ting på men jag känner inte det så, utan jag ger när jag vill och kan göra det.

Jag ska köpa en massa saker och det mesta har jag som tur är redan inhandlat. Nu för en stund sedan kom jag på en sak som jag har lovat att min son ska få i julklapp så nu skrev jag ner det på ett papper för att inte glömma. Han kommer komma ihåg trots att det var flera månader sedan jag lovade att han ska få denna sak, inte läge att glömma med andra ord.

En trampbil har jag tänkt skulle passa honom men jag vet inte om jag tänker ta mig råd att köpa en, jag har redan köpt klappar för hur många tusenlappar som helst. Läs mer om det här.

Jag funderar lite på julklappar just nu, det är ju dags för det snart. Jag vet inte vad jag ska köpa till alla. Min barn önskar sig en studsmatta. Jag vet inte hur jag ska kunna slå in en studsmatta om jag köper det.

Jag kanske väntar med det till sommaren. Jag hittade ett ställe där dom säljer fina studsmattor som barnen garanterat skulle gilla. Titta här och läs mer, trampolinspecialisten.se.