Archive for september, 2012

Sep

Det är så svårt att bära runt på alla barnen när man ska ut! Visst är det kul att vara mammaledig, men inte om man inte kan få ordning på alla barnen. En bra barnvagn är vad jag behöver.

På nätet har man sett några olika modeller som verkar jätte bra. En som jag tittade lite närmre på hade plats för två barn! Det skulle ju vara så praktiskt för mig!

Sep

När man är förälder så kostar det en hel del pengar för alla saker man ska köpa till sina barn. Men jag har ett tips som ni kan tänka över. Det är det här med att köpa leksaker. För att spara pengar på det här så kanske man ska beställa över nätet för att spara pengar på det här.

Jag har många kompisar som gör det eftersom att dom vet att det är dyrare ute i affärerna.