Archive for augusti, 2012

Det känns lite vemodigt att sommaren är slut nu och att vardagen satt igång. Det finns vissa fördelar med det men jag kommer att sakna att vara lediga tillsammans hela familjen.

Vi bestämde att vi skulle hittat på någonting kul tillsammans i helgen. Jag ska titta lite på nätet och se vad som finns att göra inne i stan. Kanske kan vi gå på Skansen eller någonting liknande. Om vädret är bra så är det nog en bra idé. Det var längesedan vi var där.

Jag tror barn måste få vara barn. Vi har en del nyfödda i släkten och det börjar bli en trend att skaffa barn tidigt. Därför måste barnen få vara barn och att ta hand om dem gör mycket.

Det är så man måste tänka och man kan faktiskt göra mycket med att ge dem en bra start. Jag tror att man måste satsa på sin barn och att bjuda dem på saker hela tiden.

Aug

Det blev en tidig imorgon idag, det var lite jobbigt att försöka få sonen iordning med allt men jag tycker att det blev ganska så bra ändå. Jag tycker om att ha gott om tid på mig, och nu när dagiset är så nytt för honom så tycker jag om att göra allt i tid så att det inte blir någon stress på morgonen.

Det är klart att det var rätt så jobbigt att lämna honom på dagen, han var verkligen inte förtjust i idén att behöva vara borta från sina föräldrar resten av dagen! Dock så kommer han inte behöva vara där så många timmar, det är ju bara inskolning, så jag hoppas på att det är en glad pojke som kommer att möta mig när jag kommer.

Aug

Nu har inskolningen på dagis börjat, och det är en känsloresa varje dag nästan. Det är ganska jobbigt att lämna bort sitt barn som ändå är så litet, i händerna på främlingar egentligen. Min son gråter när jag går, och det är hjärtskärande.

Men att få lite tid varje dag för mig själv är otroligt skönt, och dessutom får han lära sig hur man ska bete sig med andra människor. Social träning mm.

Utan mina barn, va skulle jag göra då? Jag säger inte att barn är meningen med livet men när man får barn så blir det automatiskt så och så tror jag att de flesta känner. Visst kan man leva utan att skaffa barn men om man gör det så går det inte att komma tillbaka till det gamla vanliga livet, då är man fast.

Nu hoppas jag bara att det går bra för mina barn.