Archive for the ‘Kapprum’ Category

När man har familj förändras hela livet, och hemmet också! Man tänker hela tiden på att göra om allt så att det inte blir en fara för de små krabaterna. Men det finns fler fällor och farliga föremål än vad man tror. Trapporna är så klart platser som man ser till att spärra av och göra säkra, men även mer otippade platser som kapprum måste man göra mer barnvänliga.

Småbarn är inte heller direkt speciellt varsamma. De hänger och klänger i det mesta. Istället för att man har massor av hyllor och hängare som går sönder är det lika bra att skaffa rejäla saker. Jag har sett en del smarta lösningar på nätet. De ser både säkra och smidiga ut att installera. Kanske kommer jag att skaffa något sådant till hallen.

Det bästa vore om man kunde skaffa en kapprumsinredning som höll alla barnen borta, liksom med en dörr. Sen att den är säker i sig är också bra. Men säkerheten är inte allt. Barnen måste ju också ha ett litet kapprum som de kan hänga sina kläder i. Det behöver man tänka på så att inte alla kläder kommer ned på golvet.