Archive for the ‘semester’ Category

Att vara ledig den här tiden på året är det bästa som finns. Sommar och sol i all ära men det är under julen det är skönast att vara ledig. Jag skulle kunna vara ledig hela december om jag hade möjlighet för den här månaden är det alltid så mycket att göra.

Hur som helst så ska jag vara ledig ganska mycket nu i jul. Inte alla dagar men tillräckligt många för att hinna njuta av julen. Dessutom finns det ju mycket annat man vill göra så här års, sådant som inte har med julen så att säga. Man kanske vill koppla av lite extra, göra roliga saker med barnen och så vidare.

Det är bara att hoppas på att jag får vila så pass mycket att jag kommer tillbaka med nya krafter när det väl är dags att börja jobba igen.

Ha det gott!

Inom kort kommer så gott som alla svenskar vara på semester. Hur skönt som helst kan jag tänka mig att det är. Den där känslan när semestern närmar sig, den går nästan inte att beskriva…

Jag har tre dagar kvar att jobba och sedan är det min tur att vara ledig. Hur skönt som helst ska det bli! Vi kommer vara hemma ett par dagar men sedan blir det nya äventyr! Så himla underbart skönt det ska bli!

Dit är det många barnfamiljer som åker på sommaren. Trevligt kan jag tycka, det verkar vara ett bra ställe för barn. Jag vet inte om man hinner med allt på en dag men två dagar borde räcka gott.

Vi har aldrig varit där men det är inte helt omöjligt att det blir ett besök nu i sommar. Då vill det till att hitta ett bra boende i närheten. Jag har redan kollat på bjorkbacken.se för att se vilka alternativ som finns. Här skulle jag helt klart kunna tänka mig att spendera ett par dagar i sommar.

Den som lever får se hur det blir med den saken…

Nu känner jag att man vill komma bort lite till sommaren och slippa att ha det så kallt och ruggigt hela tiden, även om det är rätt så bra väder just nu men det är ju ändå lite trist med hur det känns i vinden och så.

Hur som helst så tror jag att vi alla i familjen skulle må bra av att komma lite bort från detta kalla land och sedan kunna komma till en trevlig plats som kanske Grekland eller Spanien, det är ju bra resmål som man kan ta och resa till ju.

Nu är det inte många månader kvar till sommaren. Våren är här sedan länge och för varje dag som går kommer sommaren allt närmare.

Det finns gott om barnfamiljer som planerar att stanna här hemma i Sverige. Då tycker jag det kan vara på plats att vi tipsar varandra om roliga saker att hitta på. Troligtvis vill man ju ge sig av på ett eller annat äventyr. Det finns mycket att hitta på men tips kan vi alla behöva ändå.

Trevlig helg!

Att ha lite semester är skönt ju, men jag måste säga att man ska ha det tillsammans för annars kommer det inte att vara så trevligt ju, jag skulle inte vilja ha det ensam ju!

Jag vet att en del familjer som jag känner har semester i olika omgångar, och hur kul är det att ha två olika liv typ! Det blir ju så, men jag vill att man ska göra saker tillsammans.

Sitter här och letar efter lite resor till sommaren, både inom Sverige och utomlands. Jag har så svårt att bestämma mig för vart vi ska åka. Det måste ju vara ett bra ställe som vi kan ha med barnen på och så att dem kan ha kul.

Funderat lite på Grekland, det är ju alltid ett säkert kort. Men sen funderade jag på om vi skulle spara pengarna och kanske bara åka till Danmark eller något. Någon som har tips?

Jag glömde nog att ta upp detta med att vi var i utlandet innan, för vi drog en helt till Spanien i somras och det var ju supernajs att kunna vara där nere och sola och slappa.

Men sen när jag kom på varför jag inte skrivit det då vi var borta så kände jag att ja måste göra det nu, men sen kan jag inte komma på varför jag inte sa något om detta innan, rätt märkligt, men det är så ibland när man har mycket för sig och så.

Men nu ska jag fixa lite frulle till oss här hemma, vi hörs sen!