Archive for the ‘barn’ Category

31
Mar

Som mamma är man så klart rädd för att ens barn ska ha skolproblem, inte ska ha några vänner, mobbing, sjukdomar och så vidare men mycket av detta kan man som mamma inte påverka. Det som sker i skolan eller på dagis sker ju där utanför ens egna vakna blick.

Men man ska be sina barn dela med sig och stötta dem och hjälpa dem så gott man kan!

Det som är så härligt med att ha barn är att man alltid kan få sitta och kika på barnsaker, sånt som man vill ha, för det finns alltid något som man kan köpa! Nu så har jag kikat på lite bilbarnstolar på Bigbaby.se, om vi ska långt med bilen i sommar.

Britax är ett märke som jag tror att dom flesta känner till, dom är bra.

20
Mar

Jag och min man har ett barn på två år. Vi har börjat jobba väldigt mycket nu efter ledigheten, och ibland måste vi båda jobba på helgerna.

Då är ju inte dagis och liknande öppet, så vi letar just nu efter en bra barnflicka stockholm har att erbjuda. Jag tror att det finns många som skulle göra jobbet väldigt bra, men jag vet inte riktigt var man ska leta för att hitta rätt, så om någon har ett tips, hör gärna av er så snart som möjligt, tack!

När alla ens vänner och familjemedlemmar eller kollegor an få barn och man själv inte vill något hellre så är man sårad. Man är ledsen, besviken och man mår nog inte så bra.

Så hur vänder man det då till att tänka på annat och inte tro att livet är att man ska ha barn nu? Kanske man ska hitta en hobby, kämoa med karriären eller ens förhållande om man har ett. Barn kanske kommer med tiden eller så får man kanske se sig om efter en adoption…

I och med att jag hade en ganska så lugn helg så läste jag lite om att sticka på nätet, det är något som man faktiskt inte gör så ofta! Men det är lätt, om man vill sticka en halsduk eller så.

Om man ska sticka till en bebis så är det viktigt att man köper speciellt bebisgarn, det är mjukare än vanligt.

21
Dec

Mina ungar är ju inte särskilt vana vid att vi håller på och pysslar hemma…. jag menar, varken min man eller jag har ju tid att vara hemma hela helgen eller på kvällarna i veckan heller för den delen.

Men visst önskar man att man kunde sätta av en förmiddag bara till ungarna, kanske baka bullar eller något annat lite traditionellt mysigt så där…

Ja, som de gjorde förr i tiden.

Då har du kanske något bra tips att komma med? Priset spelar mindre roll så länge de är bra. Jag läste något test på nätet för ett par veckor sedan men jag vill så klart höra mer från någon som har testat dessa skor i så fall.

Så länge fötterna är varma och torra bryr jag mig inte så mycket om hur skorna ser ut.

4
Dec

Hej på er alla mina vänner och läsare därute!

Jag har varit och träffat en vän till mig som har berättat om hur deras barn hanterar sorgen efter deras farmor. De kan hantera det rätt så annorlunda beroende på hur gamla de är och vad de har för omgivning. Jag ska återkomma och berätta mer om det här på min blogg inom kort då det är en viktig sak att hantera.

Nu så är det en ny vecka som gäller! Hittills så är det bara jag som är vaken, så jag har tänkt att jag ska använda lugnet till att sätta på lite klassisk musik och duka för frukosten. Jag tycker att det är viktigt att man kan få ha morgonen som en lugn stund, för alla, så att man kan få en bra start på sin dag. Det tycker nog alla.

Sen så gäller det att kränga på barnen alla kläderna innan dom ska gå iväg, vilket jag vet att dom inte kommer att tycka om haha.. Men jag vet att de kommer att vara nöjda över det sen när de väl är på plats, så att de kan få leka ute som de vill.

Jag har tänkt att jag ska leta upp nya mössor åt dom, gärna med päls på insidan, så att de håller sig varma. Det är alltid bra att ha lite koll på sånt där i tid kan jag lova.

22
Nov

Att hela tiden vara med familjen hemma kan vara bra att göra, för det kommer att leda till att man kan uppskatta ens familj bättre och det är viktigt att kunna göra just det för att man ska kunna få en bra sämja hemma med.

Jag vet att det är fint att ha en familj och att kunna vara hemma och ha det gott tillsammans med alla i familjen, det uppskattar jag mycket och det är bra att man kan ha det just så, det borde ju alla ha kan man ju tycka.