Archive for the ‘Övrigt’ Category

Sommaren närmar sig. Med andra ord kan det vara bra att redan nu börja fundera på vad man vill hitta på. Det är inte helt lätt alla gånger men med lite vilja ska det nog gå.

Till att börja med ska man skapa sig en uppfattning om vad som finns att välja på. Då tycker i alla fall jag att det blir enklare att bestämma sig. Ju fler man är i familjen desto svårare blir det att komma på vad man vill göra. Å andra sidan kan det vara ganska roligt att förhandla, att gemensamt komma fram till en lösning.

Trevlig eftermiddag!

16
Mar

Just nu sitter vi här hemma och fikar och kollar lite på TV. Det är ju så skönt att kunna vara hemma och slappa tillsammans på detta sättet.

Vi har lite kaffe här, och dessutom så har vi bakat hemmagjorda semlor som är helt underbart goda. Det är ju så mycket billigare att baka egna än att köpa i butik. Men nu ska vi sätta på en film här och fika lite till. Det ska bli skönt!

Nu är det bara en dag kvar att jobba innan det är dags för helg. Så himla skönt det ska bli, det måste jag säga, Dessutom verkar det som att det ska bli fint väder och det gör knappast saken sämre.

Blir det fint väder i helgen så tar jag mina barn på ett äventyr i skogen. Jag packar något gott att äta och sedan stannar vi ute tills vi inte vill vara ute längre. Kanske tar vi med oss något roligt att sysselsätta oss med. Min son har bland annat en verktygslåda som han brukar använda på döda träd, det finns det gott om i skogen.

Hoppas ni det blir fint väder i helgen!

Senast jag skrev här hade vintern just börjat. Den varade inte länge måste jag säga. Redan nu är den över, i alla fall där vi bor. Det var nog den kortaste vintern jag varit med om. Jag har inget att säga om det, jag var ändå inte så sugen på vinter i år.

Nu är det bara att vänta på att det ska bli lite varmare ute. Som det ser ut just nu är det mest blåsigt trots att det är många plusgrader ute. Det kommer nog värme, frågan är bara när. I väntan på den tar jag med mig barnen ut och letar efter vårtecken. Hoppas vi hittar något!

Jag tycker att det är kul att det blivit lite snö ute nu. Alla barn tycker om det, och det är kul för dom att kunna få åka lite kälke och pulka innan vintern är slut.

Det blir ju också lite ljusare ute, och det tycker jag är trevligt. Jag hoppas verkligen att det här får ligga kvar ett tag nu, så att man hinner med lite mer vinteraktiviteter innan det blir vår.

Förutom den där lilla stormen i början av december så har det inte kommit mycket snö alls. Förrän natten till idag då. Det kom inte så himla mycket men i alla fall tillräckligt mycket för att mina barn skulle bli glada.

Hur som helst så vill det till att detta ligger kvar och att det kommer mer snö snart. Jag vet inte vad jag gör om det inte blir så för jag är allt bra trött på slask och blask vid det här laget. Det jag vill nu är att det ska vara vinter ända fram till påska!

Nu sitter vi här hemma och bara slappar och har det skönt tillsammans. Det är ju verkligen lyx att kunna vara ledig på detta sättet tillsammans.

Nu ska vi ta och äta lite sen frukost medan vi sitter och kollar lite på TV. Det är skönt och avkopplande att göra detta tycker jag!

Det blir våfflor till frukost idag. Det är verkligen lyx att kunna göra detta till frukost tycker jag. Det kan man behöva unna sig.

Det är så skönt att hösten är här nu tycker jag. Jag har faktiskt längtat lite efter hösten på senare tiden. Jag tycker att det är mysigt att vara inne och pyssla, och ha det mysigt. Man kan tända massor av ljus, och mysa i soffan med familjen.

Vi har ju haft en väldigt bra sommar i år, så då tycker jag att det är lite lättare nu när hösten kommer. Jag brukar inte se framemot hösten, men det gör jag faktiskt i år. Det känns skönt.

Då är snart den här dagen avklarad också. Det har varit lite grått och trist idag, och jag har varit trött hela dagen. Det är skönt att vi snart får vår och sommar igen. Det är ju faktiskt inte så långt kvar egentligen när man tänker efter.

Åh, vad jag ser framemot det. Det ska bli så härligt med mer ljus och lite sol igen. Det märks ju faktiskt att det är lite ljusare ute på morgonen nu, och även på eftermiddagarna. Vi går mot ljusare tider helt enkelt, och det känns bra tycker jag.